Manavgatspor ikinci yarıya hazır

Manavgatspor, yarın Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak

Manavgatspor ikinci yarıya hazır
Manavgatspor ikinci yarıya hazır
GİRİŞ 24.01.2015 14:36 GÜNCELLEME 24.01.2015 14:36

Spor Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı

Sportif direktör Kamil Atalay yönetiminde futbolcular ikinci yarının son antrenmanını gerçekleştirdi. Kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışan futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları görüldü.

Atalay, ikinci yarı hazırlıklarının iyi geçtiğini belirterek, lige en iyi şekilde hazırladıklarını söyledi. Kamp döneminde 6 hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"İkinci yarı hazırlıkları kapsamında 2 hazırlık maçı yaptık. BAL'da oynayan Ceyhunspor’u 2-1, yine 3. Lig takımlarından Çankırıspor’u 7-0 mağlup ettik. 3. Lig takımlarında Çanakkale maçı ile 1-1 berabere kaldık. 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Sakaryaspor'u ise 3-0 yendik. 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor ile yaptığımız hazırlık maçı 0-0 berabere bitti. Son olarak Kazakistan Süper Lig takımı Zhetysu ile 1-1 berabere kaldık. Hiçbir hazırlık maçında mağlup olmadık. Bu, takımımızın iyi olduğunun bir göstergesi."

İkinci yarıda daha iyi bir takım olacaklarına inandığını dile getiren Atalay, hedeflerinin en az play-off oynamak olduğunu bildirdi. Atalay, yarın Tuzlaspor ile deplasmanda ikinci yarının ilk maçını yapacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler