Edirne'den kısa kısa

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Edirne standı görsel zenginliğiyle dikkati çekiyor" dedi.

Edirne'den kısa kısa
Edirne'den kısa kısa
GİRİŞ 24.01.2015 16:19 GÜNCELLEME 24.01.2015 16:19

Dinar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarın iç ve dış turizm alanında fırsatlar yarattığını söyledi.

Fuarın İstanbul'da 19. kez düzenlendiğini ifade eden Dinar, şunları kaydetti:

"Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Edirne standı görsel zenginliğiyle dikkati çekiyor. Bu tür fuarlar turizm açısından çok önemli. Şehrin önde gelenleri burada kentin tanıtımı için ellerinde geleni yapıyorlar. Geçtiğimiz yıllarda böyle değildi. Bu yıl hiç olmazsa Edirneliler gelmiş buraya. Şimdiye kadar Edirne'den fazla bir katılımcı olmuyordu. Bunun yanında Edirne standı görselliği çok güzel olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz."

Edirne Belediye Başkanı Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Edirne'nin kapsamlı bir şekilde tanıtıldığını söyledi.

Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, standının geçen yıllara göre daha güzel düzenlendiğini belirtti.

Tanıtım açısından fuara katılımın önemli olduğunu aktaran Gürkan, "Edirne'nin var olan enerjisini birlikteliğini bu enerjiden doğan sinerjiyi bu fuara da yansıtalım dedik. Bütün gelen bildirimler yıllardır Edirne'nin ilk kez böyle aktif bir biçimde katıldığı yönünde. Böyle düzenli bir kentteki tüm paydaşların tüm birimlerin aynı stant da yer aldığı şekilde burada olması beni mutlu ediyor' diye konuştu.

ELYD'den EBED'e 25 tekerlekli sandalye

Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği (ELYD) tarafından toplanan mavi kapaklarla alınan 25 tekerlekli sandalye, Edirne Bedensel Engelliler Derneği'ne (EBED) verildi.

EBED başkanı Dilek Kaynak, teslim töreninde yaptığı konuşmada kampanyayı düzenleyen ve sağduyulu davrananlara teşekkür etti.

Törene, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile dernek üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!