Kiraz Mevsimi son bölüm FOX TV'de izleyin

Kiraz Mevsimi son bölüm FOX TV'de yayınlandı. Kiraz Mevsimi son bölümde neler yaşandı? İşte cevabı

Kiraz Mevsimi son bölüm FOX TV'de izleyin
Kiraz Mevsimi son bölüm FOX TV'de izleyin
GİRİŞ 30.01.2015 09:23 GÜNCELLEME 30.01.2015 09:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kiraz Mevsimi cumartesi akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Kiraz Mevsimi'nin yeni bölüm Kiraz Mevsimi 29.bölüm FOX TV'de yayınlandı. Kiraz Mevsimi 29.bölümde “Masal prensesleri de kıskanır…” Mete’nin evinde yaşanan kaza sonrası Ayaz kendini hastanede bulur. Kiraz Mevsimi bölüm detayları ve izlemek için aşağıdaki linke tıklayın haber7.com'da

KİRAZ MEVSİMİ 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİRAZ MEVSİMİ 29.BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Masal prensesleri de kıskanır…” Mete’nin evinde yaşanan kaza sonrası Ayaz kendini hastanede bulur. Ayaz’ın genç ve güzel doktor Gaye ile hastanede karşılaşması ve Gaye’nin Ayaz’a ilgisi Öykü’nün içinde kıskançlık fırtınaları esmesine sebep olur. Ayaz’ın kontrol bahanesiyle sürekli hastaneye gidip gelmesini tamamen yanlış anlayan Öykü hastaneyi birbirine katar. Doktor Gaye’nin Ayaz’ına göz koyduğundan emindir ve “Öyküsel Metotları” sayesinde Ayaz’ı geri almaya karar verir. Şeyma cephesinde ise beklenmedik olaylar gelişmektedir. Emre ile yakınlaşması ve Burcu’nun bunu öğrenmesi Şeyma ve Burcu arasında büyük bir gerilime sebep olur. Öykü’nün Mete ile hatıralarını biriktirdiği kutunun ortaya çıkması ve Meral’in kutuyu bulması Öykü, Ayaz ve Mete için yeni bir karanlığa açılan kapı mıdır yoksa her şeyin yoluna girmesini sağlayacak bir sihirli dokunuş mu? Mete ise kalbi ile dostu arasında kalmıştır. Öykü’nün boşanmak istemesi ve bu konuda üzerindeki baskının artmasıyla Mete boşanmayı kabul eder. Ancak Önem ve Bülent’in yaptığı teklif Mete’nin kafasını iyice karıştırır. Ve nihayet kar yağar. Bu kar Ayaz ve Öykü’yü yeniden kendi peri masallarının içine sürükler. Sihirli bir kürede sonsuza kadar mutlu yaşayacakları masala…

KİRAZ MEVSİMİ 28.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

“Sen bu evcilik oyununu fazla ciddiye almaya başladın. Sen onun kocası değilsin!” Ayaz öfke içinde; Mete yanlış anlaşıldığı için üzgün; Öykü ise iki arkadaşın arasında en kötüsü de gazetecilerin önünde zor durumda… Bir de üstüne karakolluk oluyorlar. İyi niyetle başlayan oyun herkesi hiç beklenmedik şekilde etkiliyor. Eline geçen fırsatı iyi değerlendiren Şeyma, Öykü’nün elindeki her şeyi alıyor. Ancak Ayaz ve Öykü arasındaki derin bağ hala değişmiyor ve iki çılgın aşık kendileri için yazılan kadere kimi zaman neşeyle, kimi zaman kızgınlıkla kafa tutmaya devam ediyor. Yüzük meselesi ise evcilik oyununun da sonu oluyor. Ancak tüm bu olanlar içinde kimse kafası karışmış Mete’nin ne hissettiğini fark etmiyor. Mete’nin kendisi bile!

KİRAZ MEVSİMİ 27.BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Öykü benim için bambaşka. O bir kelebek gibi… Kanadında bir sürü öykü taşıyor. Masal kuşu gibi. Onunlayken her gün başka bir hikayenin başkahramanı oluyorsun.” Ayaz Öykü’yle ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere büyük bir sürpriz planlar. Birlikte şehir dışına doğru yolculuğa çıkarlar. İşyerinde yaşadığı can sıkıcı gelişmelerle morali bozuk olan Öykü için de bu küçük tatil iyi gelecektir. Ancak yolda yaşadıkları aksilikler Ayaz’ın bütün planını alt üst eder. Ayaz tam herşeyi yoluna koymuşken, Mete’nin getirdiği haberler işlerin yeniden karışmasına sebep olur. Mete, Öykü’den şirketin geleceği için bir süre daha karısı rolünü oynamasını ister. Ayaz bu isteğe karşı çıkarken Öykü Mete’yi yüz üstü bırakmak istemez. 

KİRAZ MEVSİMİ 25.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz’ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar. Evlilik haberi Önem’i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent’in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem’in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete’yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Burcu’nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre’ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?

Oyuncu Kadrosu:

 
Öykü Acar-Özge Gürel
 

22 yaşında tekstil ve Moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir.Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.
 
 

Ayaz Dinçer-Serkan Çayoğlu
 

27 yaşında yakışıklı, atletik bir yapıya sahip başarılı bir mimardır. Yakın arkadaşı Mete ile bir mimarlık ofisi kurmuş ve kısa zamanda büyük başarılara imza atmıştır. 8 yaşlarında babasını bir trafik kazasında kaybeden Ayaz, annesi Ender’in de işine yönelmesi ve onu ilgisiz bırakması sonucu mutsuz ve zor bir çocukluk geçirmiştir. Onu babaannesi büyütmüştür. Özellikle annesinin babasının ölümünden sonra yaşadığı ilişki ,annesiyle arasını daha da açar . Ukala gibi gözükse de özünde hassas ve duygusal biridir. Dış görünümüne önem veren,lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biridir. Günü birlik ilişkiler yaşayan, aşka bağlılığa inanmayan biri olmasına rağmen, Öykü'den ilk görüşte hoşlanır. Öykü bugüne kadar tanıdığı bütün kadınlardan farklıdır..

Şeyma Çetin-Nilperi Şahinkaya
 

25 yaşında uzun boylu, düzgün bir fiziğe sahip, güzel bir genç kızdır. Babasından gizli ufak çaplı işlerde modellik yapmaktadır. Öykü ile aynı mahallede yaşar.En büyük hayali zengin biriyle evlenip daha iyi bir hayat yaşamaktır. Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü yapabilecek bir yapıdadır. Özellikle erkeklere karşı olduğundan farklı davranarak, onları namuslu, muhafazakar ve evlenilecek iyi bir ev kızı olduğuna inandırır.
 
 

Mete Uyar-Dağhan Külegeç
 

27 yaşında yakışıklı ,başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkan ve tuttuğunu koparan biridir. Ayaz’ın tersine ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Orta halli ,ufak bir mahallede geçen çocukluk yıllarından sonra ,babasına yüklü bir miras kalmış ve birden zengin olmuşlardır. Annesi Hülya ev hanımı , babası Namık emekli bir devlet memurudur. Anne ve babası senenin büyük bölümünü yazlıklarında geçirirken, Mete kız kardeşi Burcu ile aynı evi paylaşmaktadır. Ayaz ile lisede başlayan dostlukları iş ortaklığı ile daha da sağlamlaşmış, dosttan öte kardeş olmuşlardır. Zamanla Öykü‘ye duyacağı aşk onu ilk defa Ayaz ile karşı karşıya getirecektir.

YORUMLAR 10
  • sıla 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu filme aşık oldum
    Cevapla
  • gamze 9 yıl önce Şikayet Et
    ayaz bişe yapmadı tamamen öykünün yanlış anlaması her şeyi darmadağın eder
    Cevapla
  • aysegul yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Nolur yalvariyorum kiraz mevsimini bitirmeyin eger o dizi biterse olurum ben
    Cevapla
  • sude-29.01.2015 11:30 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi. Çok. seviyorum
    Cevapla
  • Sıla 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmi çok severek izliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI