Emniyet Müdürleri Kararnamesi

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi doğrultusunda merkeze alınan Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, görevini Faruk Karaduman'a devretti.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi
Emniyet Müdürleri Kararnamesi
GİRİŞ 25.01.2015 13:31 GÜNCELLEME 25.01.2015 13:31

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende konuşan Çakmak, Türkiye'nin en huzurlu kentini meslektaşı Karaduman'a emanet ettiğini söyledi.

Kars halkının çok sıcakkanlı olduğunu belirten Çakmak, ''Karslılar, dışarıdan gelen memura karşı yardımseverdir. Burada da arkadaşlarla birlikte 3,5 senede birçok olayla karşılaştık hepsini de başarıyla tamamladık. Kars'ta faili meçhul olaylar yok, çok büyük hırsızlıklar yok. Herkes evinde rahatlıkla uyuyabiliyor. Esnaf evine gittiğinde gönül rahatlığı ile yastığına başını koyabiliyor. Okul önlerinde kavgamız, gürültümüz çok şükür yok. Kaçakçılık konusunda esnafımız iyi biliyor uyuşturucu yakalamamız, kaçak sigara yakalamamız çok iyi. Yani kısacası Kars şu anda yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir şehir. Bunu ben ne kadar söylesem de vatandaş daha iyi biliyor'' diye konuştu.

Çakmak'tan görevi devralan Karaduman da ''Burada sağlanan bu huzur ve güven ortamını sürdürmeye, aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

Devlette devamlılığın esas olduğuna dikkati çeken Karaduman, makamların gelip geçici olduğunu, Kars'ın da kendisi için anlamlı bir yer olduğunu ifade etti.

Karaduman, daha sonra Çakmak'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız