Facebook'ta Hz. Muhammed'e hakarete soruşturma

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Facebook'ta Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.

Facebook'ta Hz. Muhammed'e hakarete soruşturma
Facebook'ta Hz. Muhammed'e hakarete soruşturma
GİRİŞ 26.01.2015 01:30 GÜNCELLEME 26.01.2015 03:40
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli paylaşımlara erişimin engellenmesine karar verdi.

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Cumhuriyet Savcısı Harun Ceylan'ın açtığı soruşturma kapsamında, Facebook'taki, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren sayfalara erişimin engellemesine hükmetti.

KARAR UYGULANMAZSA TAMAMEN KAPATILACAK

Mahkeme, sayfalara erişimin engellenmesi kararının uygulanmaması halinde, Facebook'a erişimin engellenmesini kararlaştırdı.

Karar, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına ve Erişim Sağlayıcıları Birliğine iletildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 46
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazı öküzler denetim olmasın diyor onların sitelerine ebeveyinlerin çığlak fotorafını koysunlar bakın neder.şeref pazardamı yoksa,yuh dinleme olmasın mobeseler olmasın,iki kişi arasını nasılbilecek bu devlet,kalle le iyiyi nasıl ayıracak.adam ol sende mahremini ne göster nede konuş.yoksa??
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayağının altındaki toz olayım hatem ül enbiya, insanlar olarak çok kudurduk Allah c.c. hakkımızda hayır eylesin, bu sapkınlıkların sonu pek iyi değil
    Cevapla
  • Sah Lanis 9 yıl önce Şikayet Et
    peygamberime hakaret edenlerin girin inlerine. gerekirse kapatın facebook'u, youtube'u
    Cevapla
  • Gömlek 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapilan çok güzel Allah razi olsun.Allah resulune dil uzatanlarin dilleri kurusun.birde su var Allahin ayetiyle süresiyle kafa bulmaya calisanlar her cuma bir tane salliyorum diyenler cezasini bulsun
    Cevapla
  • salih dağıstanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadece efendimiz değil onun vasıtasıyla nüzul eden kitsbımız ve onun en uzun suresi Bakara'dan başlamak üzere tüm sureleri de bu kapsamds değerlendirilmelidir. Dil uzatan siyasi de olsa şiddet olmadan,siyaseten bedel ödemelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı