Akseki'de mezarlıklar temizleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimine bağlı Mezarlıklar Birimi ekipleri, ilçe genelindeki 55 mezarlıkta temizlik çalışması başlattı.

Akseki'de mezarlıklar temizleniyor
Akseki'de mezarlıklar temizleniyor
GİRİŞ 26.01.2015 09:54 GÜNCELLEME 26.01.2015 09:54

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıkların bakım ve temizliğini yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Akseki ilçesindeki sorumluk alanında bulunan bütün mezarlıklarda Mezarlıklar Birimi ekiplerince gerçekleşen ağaç budama, ot biçme, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sonrasında vatandaşların sağlıklı bir ortamda yakınlarının mezarını ziyaret edebileceğini söyledi.

Özkan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, özellikle mezarlık bakım ve onarımlarını büyük önem veriyor. Mezarlıklar birimi olarak Akseki merkezden başlayıp bütün mahallelerimizdeki mezarlıkların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışma kapsamında ilçede mahalleler dahil 55 mezarlıkta çalışma yapılacak" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi