Merzifon Kaymakamı Geyim:

" İlçemiz 2015 yılının Haziran ayında MOBESE kameralarına kavuşacak"

Merzifon Kaymakamı Geyim:
Merzifon Kaymakamı Geyim:
GİRİŞ 26.01.2015 10:13 GÜNCELLEME 26.01.2015 10:13

Merzifon Kaymakamı Fatih Geyim, ilçenin 2015 yılının Haziran ayında MOBESE kameralarına kavuşacağını söyledi.

Geyim, yaptığı açıklamada, Karadeniz Bölgesi'nin kavşak noktasında bulunan Merzifon'dan her gün 20 bin aracın geçtiğine işaret etti.

İlçede güvenliğin sağlanması için MOBESE'nin önemine işaret eden Geyim, "Bu kapsamın içerisine çevre yollarımızı da aldık. Gece ve gündüz görüşlü kameralarımızla hem ilçemizi takip edeceğiz hem de İstanbul, Ankara, Samsun, Çorum da takip edilmiş olunacak. Herhangi bir asayiş olayı veya vaka söz konusu olduğu zaman plaka tanıtım sistemi vasıtası ile suçların aydınlatılması konusunda sistem faydalı olacak" dedi.

Geyim, ilçeye MOBESE kurulması için gerekli adımları attıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Emniyet Genel Müdürlüğümüz ilçemizin güvenliği için MOBESE kameralarıyla ilgili adımları yatırım programına aldı. Bundan önce de Merzifon’a vatandaşlarımızın desteği ile MOBESE kuruldu ama tam bir entegre sistemi olmadı. İlçemiz 2015 yılının Haziran ayında MOBESE kameralarına kavuşacak. Bu konuda herhangi bir gecikme olmayacak çünkü yatırım programında olduğu için parası hazır durumda şu anda 900 bin TL hesabımıza yatırılmış durumda. Bizlere bu desteği veren Emniyet Genel Müdürlüğümüze minnettarlığımızı sunuyorum, vatandaşlarımızın memnun olacağını umut ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı