PKK'lılar karakola ateş açtı

Bölücü terör örgütü üyeleri Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtı.

PKK'lılar karakola ateş açtı
PKK'lılar karakola ateş açtı
GİRİŞ 26.01.2015 13:42 GÜNCELLEME 26.01.2015 14:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından yurtiçindeki Gevanakurki Tepe bölgesinden Hakkari’nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde bulunan ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açıldığı belirtilerek, taciz ateşine bölgede bulunan ateş destek vasıtaları ile derhal karşılık verildiği ifade edildi. Teröristlerin taciz ateşlerinin unsurların karşı ateşleri sonucu kesildiği bildirildi.

Öte yandan, bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin Şanlıurfa Suruç’ta güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Gerçekleri Gizlemeyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hain topluluk içindeki hain öteleri
    Cevapla
  • Boş Ver 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne Bekliyoruz pkk"nın barışa ikna olmasını mı? Olmuyorsa Operasyonlarla evlerden şahışlar ve mühimmatlar alınmalı. Şehir yapılanması arttı. Yarın başımıza dert olacak gibi. Sonra Paralel,Provakatörler,Bizi kandırdılar demeyin artık bu Millet yemez, inanmayız. Paralel vardır ama bu şehir yapılanması göz göre göre olmaktadır. İnşallah siz haklı çıkarsınız ve bizler yanılırız.
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Hala çözüm süreci devam ettirilmek isteniyorken terör saldırılarının devam ettirilmesi çözümün taraflarından birinin isteksizliğini göz önüne koymaktadır. şimdiye kadar yapılan saldırılarda bir çok asker, polis ve vatandaşımızı kaybetmeye bizim de tahammülümüz kalmadı. Hükümet gereğini yapıp bu saldırganların imhasını sağlayacak yetki ve talimatları gerekli makamlara vermelidir.
    Cevapla
  • sezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fazla olmaya başladı bunların gereği yapılmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi