YDG-H üyeleri silahlı yürüyüş yaptı

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri bölgede ilk defa silahlı yürüyüş yaptı.

YDG-H üyeleri silahlı yürüyüş yaptı
YDG-H üyeleri silahlı yürüyüş yaptı
GİRİŞ 26.01.2015 14:59 GÜNCELLEME 26.01.2015 14:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İdil ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde Kanton ilan ettikleri bölgede sözde siyasi eğitim alan YDG-H üyeleri, Alanya Caddesi'ne çıkarak silahlı yürüyüş yaptı. PKK’nın şehirlerdeki asayiş birimi olduklarını ileri süren YDG-H üyeleri 'sözde askeri tören' düzenledi. Silahlarla yürüyüş yapan YDG-H üyeleri PKK'lılar için kurulan taziye çadırını ziyaret etti. Yürüyüşe katılanlar sözde KCK ve PKK bayrakları eşliğinde sloganlar attı. Grup daha sonra yine silahlı yürüyüş şeklinde mahalle arasına girerek gösteri yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • mahoo 9 yıl önce Şikayet Et
    Elbette sabrin sınırı var ama daha degil. Kolay bir süreç olmayacağı belli ama Erdoğan oyunun kuralını oynuuor az daha sabir. Bilerek tahrik ediliyor şuan ortam. Seçimlere yakın ortalik karissin isteniyor. Ve inanilmaz olan sa sokaktaki bu asalaklara artık bdp liler aldiklari talimatlarla dur diyor engelliyor ama başka bir yerden yine patlıyor. Artık ne imrali nede bdp yi dinlemeyen bazi gruplar oluşturan 3. Bir güç çıktı piyasaya kendini ifşa edecek yakinda.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    PEKİ BUNLAR YÜRÜRKEN DEVLET NERDEYDİ HEYHAT NE GÜNLERE KALDIK
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tür yürüyüşler algı içindir belli bir saate ısız bir yerede toplanıp polis gelene kadar yapacaklarını yapıyorlar sonrada dağılıyorlar ertesi günde bunalrı servis ediyorlar bakın biz ayaktaız diyorlar tabalarına ama bittiler artık
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    batıda mhp güneydoğuda bunlar al birirni vur ötekine
    Cevapla
  • Gerçekleri Gizlemeyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hainler Topluluğu pkk ve pkk içindeki pkk"dan daha hain topluluk. Sonunuza az kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!