Burdur Emniyet Müdürü Özüdoğru, görevine başladı

Özüdoğru: - "Halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için elimizden gelen gayretigöstereceğiz"

Burdur Emniyet Müdürü Özüdoğru, görevine başladı
Burdur Emniyet Müdürü Özüdoğru, görevine başladı
GİRİŞ 26.01.2015 15:46 GÜNCELLEME 26.01.2015 15:46

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Burdur Emniyet Müdürlüğüne atanan Eyüp Özüdoğru, görevine başladı.

Burdur Emniyet Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelen Özüdoğru, 19 Ocak'taki kararname ile Bilecik Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrılarak Burdur'a atandığını hatırlattı.

Burdur'da "geçmişte sorunlar var mıydı" konusunun ayrı bir mesele olduğunu belirten Özüdoğru, "Biz bundan sonra geçmişe değil, geleceğe bakacağız. Halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Özüdoğru, emniyet teşkilatındakilerin mesai gözetmeksizin gece gündüz özveriyle çalıştıklarını kaydetti. Bu çalışmayı da herhangi bir beklenti içine girmeden meslek sevgisiyle yaptıklarını anlatan Özüdoğru, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız bu çalışmayı halkın huzur ve güveni için yapıyorlar. Biz şehrin sorunlarıyla ilgili gerekli incelemeleri arkadaşlarımızla yapacağız. Nasıl çözüm üretebiliriz bunları konuşacağız. Görevimizi yaparken her zaman kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, odalarla, sanayicilerle herkesle iyi ilişkiler içinde olmak için gayret göstereceğiz."

Özüdoğru, basının kendileri için önemli olduğunu ve yaptıkları faaliyetleri basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler