AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. olağa kongresi

AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. olağan kongresi yapıldı.

AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. olağa kongresi
AK Parti Karatay Kadın Kolları 4. olağa kongresi
GİRİŞ 26.01.2015 16:45 GÜNCELLEME 26.01.2015 16:45

Kongrede, Kadın Kolları Başkanlığına Neslihan Yıldırım seçildi.

Aziziye Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, çok çalışarak 2015 seçimlerini güzel bir şekilde geçireceklerini ifade etti.

"Konyalı bir başbakanımız var ve bizden yüzde 80 oy oranı bekliyor" diyen Arat, Karatay'dan da üzde 90 civarında rekor beklediklerini aktardı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de aralık ayında il ve ilçe kongrelerini büyük coşku ve heyecanla geçirdiklerini ifade etti.

Bugün de kadın kollarının kongresinde olduklarını dile getiren Genç, şunları kaydetti:

"Her zaman ellerinde broşürlerle, sokaklarda semt pazarlarında evleri ve iş yerlerini tek tek gezen ama hiçbir zaman yorulduk demeyen davamız ve sevdamız AK Parti diyerek sıcak, soğuk yağmur, çamur demeden yolları aşındıran kadınlarımızın kongresindeyiz. Bugün görev devredecek olan Münevver Yavaş'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevi devralan Neslihan Yıldırım'a başarılar diliyorum."

Kongreye, AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Ayşe Türkmenoğlu, Gülay Samancı, MKYK üyesi Özlem Hasibe Çepni, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti