İHH'dan çocuklara karne hediyesi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Elazığ Şubesi'nin organizesiyle dezavantajlı ailelerin çocuklarına yönelik etkinlik düzenlendi.

İHH'dan çocuklara karne hediyesi
İHH'dan çocuklara karne hediyesi
GİRİŞ 26.01.2015 17:40 GÜNCELLEME 26.01.2015 17:40

Dernekten yapıla yazılı açıklamaya göre, etkinlik kapsamında kentteki bir alışveriş merkezinde bulunan oyun salonuna götürülen çocuklar, çeşitli oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Daha sonra karneleri başarılı olan öğrencilere hediyeler verildi. Karneleri iyi olan öğrencilere hediyelerini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Feyzi Gürtürk ve organizasyona katkı sağlayan iş adamı Metin Bulut verdi.

Gürtürk, öğrencilerin yarıyıl tatiline başlamalarının ve karnelerini almalarının ardından düzenlenen bu programla eğlendiklerini belirterek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da bu durumdaki ailelerin çocuklarının ihtiyaçlarının giderilmesine gayret ettiklerini ifade etti.

İş adamı Bulut ise dezavantajlı ailelerin çocuklarına sahip çıkılmasının milletin ve ümmetin görevi olduğunu belirterek, İHH'nın ülke genelinde 7 bin 500 civarında Elazığ’da da 177 dezavantajlı ailenin çocuklarına sahip çıktığını kaydetti. Bulut, yarıyıl tatili dolayısıyla bu ailelerin çocuklarına katkı sağlanmasının ve karne hediyesi verilmesinin anlamlı olduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!