Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesinin restore ederek yeniden hizmete sunduğu tarihi belediye binasında fotoğraf ve resim sergisi açıldı

Çorlu'dan kısa kısa
Çorlu'dan kısa kısa
GİRİŞ 27.01.2015 10:49 GÜNCELLEME 27.01.2015 10:49

Ccedil;orlu Belediyesinin restore ederek yeniden hizmete sunduğu tarihi belediye binasında fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, serginin açılışında, restorasyon ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından 15 Ocak'ta hizmete sunulan tarihi belediye binasında ilk olarak fotoğraf ve resim sergilerinin yer aldığını belirtti.

Binanın üst katındaki sergi salonunda Çorlu'ya ait eski fotoğrafların, alt katındaki sergi salonunda ise Çorlu Belediyesi resim kursiyerlerinin yaptığı resimlerin sergilendiğini ifade eden Baysan, şöyle konuştu:

''Binada, Balkan Savaşları, 1. Dünya Savaşı, Bulgar ve Yunan işgali, Cumhuriyet dönemi fotoğraflarının yanı sıra tarihi belediye binasının hizmet verdiği yıllarda Çorlu'ya gelen Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan ve Turgut Özal'ın fotoğrafları, Çorlu'nun geçmişinden kesitler sunuluyor.''

Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi'nden İŞTRAK'a ziyaret

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu üyeleri, Trakya İşadamları ve Yöneticileri Derneği'ni (İŞTRAK) ziyaret etti.

İŞTRAK merkez binasında gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili Dobrucalı'ya bilgi veren İŞTRAK Başkanı Hakan Abay, derneklerinin kısa sürede büyük ve güzel işler yaptığını anlattı.

Abay, dernek olarak sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Biz, ilçede ve bölgede sosyal anlamda birçok projeye imza attık. Bundan sonra da, bu tür projelerimiz olacak. Bu projelerin başında uyuşturucu ile ilgili bilgilendirme seminerleri geliyor'' dedi.

Ziyarette, dernek yöneticilerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik eden Dobrucalı da kendi çalışmaları ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor