Hatay’da 18 polis görevden uzaklaştırıldı

Hatay'da yasadışı dinleme yaptıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 47 polis memurundan 18'i görevinden uzaklaştırıldı.

Hatay’da 18 polis görevden uzaklaştırıldı
Hatay’da 18 polis görevden uzaklaştırıldı
GİRİŞ 27.01.2015 13:14 GÜNCELLEME 27.01.2015 13:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede yasadışı dinleme yaptıkları iddiasıyla 47 polis hakkında dava açıldığı hatırlatıldı.

Bu kişiler arasında bulunan ve Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 18 personel hakkında, "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek", "Kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği", "Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetmek" ve "Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek" suçlarından dava açıldığı belirtilen açıklamada, "İddianamede isnat edilen suçların memuriyetten ihracı gerektirecek nitelikte olması ve yürütülen soruşturmanın selameti açısından; ilgili personel 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137. Maddesi gereğince 22 Ocak 2015 tarihinde Hatay Valisi tarafından görevinden uzaklaştırılmıştır. Başlatılan adli ve idari soruşturma devam etmektedir" denildi. 

YORUMLAR 3
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    geçmişteki savcılarıyla birlikte araştırılmalı paralel sadece maske ve parça bence ergenekon üstelik reyhanlı saldırısınında üstü kapatıldı sanırım.
    Cevapla
  • Şubeler Kullan At 9 yıl önce Şikayet Et
    Üzülüyoruz tabii ama. Çokta hak yediniz be. Hep sustunuz taltifleri alırken. Şimdi biz susmak zorundayız. Kanunlar en büyük abidir en büyük şeftir.
    Cevapla
  • abuzittin 9 yıl önce Şikayet Et
    24 er 24 er aldığınız taltiflerle beraber himmetten gelen paraları harcarsınız artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar