TYB'den Özhaseki'ye onur ödülü

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 2014 Kültür Sanat Ödülleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin onur ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

TYB'den Özhaseki'ye onur ödülü
TYB'den Özhaseki'ye onur ödülü
GİRİŞ 27.01.2015 13:52 GÜNCELLEME 27.01.2015 13:52

Şube Başkanı Vedat Sağlam, yaptığı açıklamada, seçici kurul tarafından bu yıl 12 ödül ve 5 teşekkür plaketi verilmesinin kararlaştırıldığını belirtti.

Kent kültürüne yaptığı katkılar ile tarihi yapıların günümüze yeniden kazandırması ve halkın hizmetine sunmasından dolayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin onur ödülüne layık görüldüğünü ifade eden Sağlam, yılın ilçe belediye başkanı ödülünün Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, yılın bürokratı ödülünün de Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'a verileceğini kaydetti.

Sağlam, Ahmet Sıvacı, Bekir Oğuzbaşaran, Prof. Dr. Beyhan Asma, Necmettin Çuhadaroğlu, Hacı Yakışıklı, Suat Altın, Prof. Dr. Atabey Kılıç, Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği, Halit Erkiletlioğlu, Şükrü Karatepe, Uluslararası Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Medrese dergisine de çeşitli dallarda ödül verileceğini belirterek, Kayseri kültürüne katkılarından dolayı da Şehir ve Kültür dergisi ile TV 1, Kay TV, Erciyes TV, Kanal 38, Kampüs TV'ye teşekkür plaketi verilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti