"Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yarıyıl tatilini spor yaparak değerlendirmek isteyen öğrenciler için "Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesini başlattı.

"Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesi
"Tatil Tutkun, Spor Coşkun Olsun" Projesi
GİRİŞ 27.01.2015 16:03 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:03

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, yaptığı açıklamada, yarıyıl tatil döneminde okul öncesi, ilk, orta ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik, hızlandırılmış spor eğitimi programları uygulamaya konulduğunu söyledi.

Budak, "Tatil Coşkun, Spor Tutkun Olsun" sloganıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince yoğun bir eğitim döneminden çıkan çocuk ve gençlere, ilgi duydukları spor dallarında branş antrenörlerinin nezaretinde eğitim verileceğini belirtti.

Hızlandırılmış spor eğitim programı kayıtlarının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi'nde yapıldığını anımsatan Budak, şöyle devam etti:

"Hızlandırılmış spor eğitim programları ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kursları verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreçte aktif dinlenmelerinin sağlanabilmesi için gerekli tedbirin alınarak ve eğitim araç gereçlerinin hazır bulundurulması sağlanacaktır. Ücretsiz verilecek 17 spor dalı içinde atletizm, badminton, basketbol, kayak, boks, jimnastik, hentbol, güreş, judo, yüzme, karate, kick - boks, masa tenisi, satranç, tekvando, tenis ve voleybol yer alıyor. Ayrıca yeterli seviyeye ulaşma imkanı olan sporcularımız ait oldukları branşlarda lisanslanarak müsabık sporcu olma şansını da elde etmiş olacak. Öğrencileri kayıt yaptırmaya bekliyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri