Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni araçlarının teslim töreni

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü araç filosunu güçlendirdi.

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni araçlarının teslim töreni
Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni araçlarının teslim töreni
GİRİŞ 27.01.2015 16:17 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:17

İl müdürlüğü kampus alanı içerisinde düzenlenen törene, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, İl Müdür Yardımcıları Mehmet Akif Şenyürek, Mehmet Sülün, Ömer Ceylan, şube müdürleri ve merkez ilçe müdürleri ile çalışanlar katıldı.

İl Müdürü Çelik, burada yaptığı konuşmada araçların, döner sermaye saymanlığı ve kendilerinin gayretleriyle il müdürlüğüne kazandırıldığını söyledi.

Araçların İl Müdürlüğü için hayırlı olmasını dileyen Çelik, "Bünyemize katmış olduğumuz 72 araçla hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu araçlar İl ve İlçe Müdürlüğümüze hizmet verecektir. Gıda denetimleri, bitkisel üretim ve bitki sağlığı, hayvansal üretim ve hayvan sağlığı, kırsal kalkınma hizmetleri, tarımsal altyapı ve arazi değerlendirmesi çalışma kollarında ve diğer faaliyetlerde daha aktif şekilde hizmet verebilmek ve gidilecek yere daha etkin ulaşımı sağlamak amacıyla bu araçlar faydalı olacaktır" diye konuştu.

Hizmete kazandırılan araçlar için kurban kesilerek, araç anahtarlarının ilgili birimlere teslim edilmesinden sonra tören sona erdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı