"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" Projesi

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) tarafından başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" Projesi ile Fatsa’da eğitim veren okullarda kütüphane oluşturulacağı bildirildi.

"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" Projesi
"Kütüphanesiz Okul Kalmasın" Projesi
GİRİŞ 27.01.2015 16:38 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:38

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, projeyi odaya bağlı Fatsa Kadın Girişimciler Kurulunun hazırladığını söyleyerek Fatsa’da bir ilke imza attıklarını anlattı.

Pilot uygulama olarak projenin Fatsa’ya bağlı Aslancami İlkokulu'nda başlatıldığını ifade eden Karataş, çalışmaların Fatsa Kadın Girişimciler Kurulu tarafından sürdürüleceğini söyledi.

Fatsa Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalara hızlı bir şekilde başladığını vurgulayan Karataş, şöyle devam etti:

"Girişimci ruhunu taşıyan ve Fatsa'da iş hayatının önemli kollarında faaliyet gösteren kadınlar bir araya gelerek çok önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Aralarında mühendis, mimar, mali müşavir gibi serbest meslekle iştigal edenlerin yanında fotoğrafçılık, turizm, gıda, ayakkabıcılık, uluslararası ticaret, basın - yayın, özel okul, rehabilitasyon merkezi sektörlerinde faaliyet gösteren hatta öğretmen ve akademisyenlerin yer aldığı kurul Fatsa Ticaret Odası’nın kendilerine sağlamış olduğu imkanlar çerçevesinde çok güzel projelere imza atacak” dedi.

Proje ile Fatsa ve çevre mahallelerdeki okullara kütüphane ve kitap kazandıracaklarını belirten Karataş, Fatsa çevresi köylerde kütüphanesiz köy okulu kalmamasını hedeflediklerini, kampanya ile ilgili gerek projenin hazırlanması, gerekse kitapların temin edilmesinde tamamen kendi üyelerinden faydalandıklarını ve kadın girişimcilerdeki sinerji sayesinde çok verimli çalışmalar ortaya çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim