Suşehri’ne yapılacak hükümet konağı

Suşehri ilçesine yapılacak hükümet konağı ve adliye sarayı ile ilgili mimari proje üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Suşehri’ne yapılacak hükümet konağı
Suşehri’ne yapılacak hükümet konağı
GİRİŞ 27.01.2015 17:52 GÜNCELLEME 27.01.2015 17:52

Kaymakam Kadir Perçi, Suşehri Belediyesi'nde düzenlen toplantıda, ticaret meslek lisesinin bulunduğu alana yapılacak hükümet konağı ve adliye sarayının işlevsel olması için projeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek hazırlattıklarını söyledi.

Mimari proje üzerinde 6 aydır çalıştıklarını ifade eden Perçi, "Bu yatırım ilçe için belki de bir asırlık bir yatırım olacak. Bunun için tüm detayları düşünerek yapmamız gerekiyor" dedi.

Perçi, binaların yapılacağı alanın 8 bin 800 metrekare olduğunu belirterek, "Burası hem adliye hem de hükümet konağı olarak inşa edilecek. Adliye ve hükümet konağının giriş ve çıkışları ayrı olacak. Bu toplantıları sık yapmamızdaki amaç ise güzel bir çalışma yaparak ilçenin geleceğine ışık tutacak bir binayı gerçekleştirmektir. Kısa süre içerisinde inşallah ihaleyi yaparak inşaata başlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise hazırlanan mimari projenin ilçeye yakışır bir proje olduğunu söyleyerek, "İlçemizin yatırımların en güzeline layık olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu bir başlangıç olacak ve daha güzel yatırımları ilçemize kazandıracağız" ifadesini kullandı.

Toplantıya, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İzmir'de deprem!