Sözcü'nün yeni İBB binası manşetine yalanlama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda Sözcü Gazetesi'nde çıkan habere yalanlama geldi

Sözcü'nün yeni İBB binası manşetine yalanlama
Sözcü'nün yeni İBB binası manşetine yalanlama
GİRİŞ 27.01.2015 17:58 GÜNCELLEME 27.01.2015 18:08
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasının tarihi yarım ada içinde kalmaya devam edileceği duyuruldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Fatih Saraçhane’de bulunan mevcut binasında hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur:

“Belediye bünyesinde yaklaşık 70 bin personel çalışmaktadır.

Bu sebeple İstanbul’un farklı noktalarına dağılmış bulunan tüm personelin tek çatı altında toplanması halinde işletme giderleri açısından ciddi bir tasarruf sağlanıp sağlanmayacağına ilişkin bir ar-ge çalışması yapılmıştır.

Bu doğrultuda tüm birimleri tek çatı altında toplayabilecek nitelikte bir hizmet binası için taslak proje hazırlanmış olmakla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yarım ada içinde kalmasının daha doğru olacağı değerlendirilmiş ve Yeni Hizmet Binası Projesi uygulamaya konulmamıştır.

Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Saraçhane’de bulunan mevcut binasında hizmet vermeye devam edecektir.

Böylelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası yapılacağı yolundaki haber gerçek değildir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 51
  • Batmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Teyo amca bile bu gazetenin yalan ve palavralarının önünde şapka çıkarır.Hakkatten yalandan burun uzasaydı bunların burnu dünyayı turlardı.Tek keliymeyle bu konuda 1 numaradırlar.
    Cevapla
  • yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların rahatsız lıkları muslumanlarin başa geçmesi bunu bir türlü hazmedemiyorlar bu yüzden fitne fesat işleri bu
    Cevapla
  • aypmayın be 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş sen kazandığında belediye binasını kadir yopbaş alıp götürecekmi. sen başarılı ol gel saraya otur. bu hararetin ne.
    Cevapla
  • Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden hizmet yapılmıyor diye şikayet edilirdi. Şimdi ise hizmet yapılıyor diye şikayet ediliyo.anlamadım hangisi doğru
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    ben şunu anlamış değilin Tayyibin sarayı, topbaşın sarayı.. be aklı kıt vicdanı karalar... bu adamlar giderken bunları temelinden söküp yanlarındamı götürecekler.. bunlar ülkeyeye yapılmış güzel işlerdir.. bunlar gidince bundan sonrakiler kullanmaya devam edecekler... bu adamlar gazeteciyse.. bende ordinaryusum beeeee.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...