Malatya Valisi Kamçı'dan ziyaretler

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Askeralma Bölge Başkanlığı ve Esenlik firmasının genel müdürlüğünü ziyaret etti.

Malatya Valisi Kamçı'dan ziyaretler
Malatya Valisi Kamçı'dan ziyaretler
GİRİŞ 27.01.2015 18:14 GÜNCELLEME 27.01.2015 18:14

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Kamçı, ilk olarak Askeralma Bölge Başkanlığı'nı ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı. Albay Kamil Altan’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kamçı, yeni binalarının hayırlı olmasını diledi.

Altan, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla böyle bir binaya ihtiyaçları olduğunu, bunu sağlayan Milli Savunma Bakanlığı ve 2. Ordu Komutanlığı'na şükran duyduklarını ifade etti.

Daha sonra Esenlik firmasının genel müdürlüğünü ziyaret eden Kamçı, Genel Müdür Hulusi Boyraz ve genel müdür yardımcıları tarafından karşıladı.

Boyraz, yaptığı konuşmada, başta süpermarket işletmeciliği olmak üzere inşaat, emlak, temizlik hizmetleriyle beton elemanları imalatı, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmeciliği, sosyal tesis işletmeciliği, canlı hayvan pazarı, gıda ürünleri imalatı ve kimya ürünleri olmak üzere farklı iş kollarında 1990 yılından bugüne kadar başarıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini anlattı.

Kamçı da kentte böyle bir şirketin bulunması ve çevre illere de hizmet veriyor olmasının Malatya için gurur ve gelir kaynağı olduğunu belirterek, başarılar diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...