Yeşilyurt Belediyesi 2014 yılı faaliyet toplantısı yapıldı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2014 yılı faaliyet toplantısı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediyesi 2014 yılı faaliyet toplantısı yapıldı
Yeşilyurt Belediyesi 2014 yılı faaliyet toplantısı yapıldı
GİRİŞ 27.01.2015 18:25 GÜNCELLEME 27.01.2015 18:25

Ramada Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2014 yılında 53 milyon 353 bin 841 lira bütçe kullandıklarını, 2015 yılı bütçesinin ise 114 milyon 486 bin lira olarak belirlediklerini dile getirdi.

Polat, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra sistemli ve süratli bir çalışmayla Yeşilyurt'un çehresini değiştirmeye başladıklarını belirterek, "Çöp konteynerlerini yer altına almak için çalışmalara başlayan Yeşilyurt Belediyesi, yine yerinde ayrıştırarak geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla ÇER-ÇÖP projesini başlattı. Yeni Türkiye yolunda, Yeni Yeşilyurt marka olacaktır. Yeşilyurt bu dönemde kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu, koordineli bir şekilde aynı yöne bakarak çalışmalar ortaya koyuyor" ifadesini kullandı.

Polat, yerel seçimlerden sonra Gündüzbey, Yakınca, Topsöğüt, Şahnahan, Dilek, Bostanbaşı belde belediyeleriyle Yeşilyurt ilçesinin birleşmesi sonucunda oluşan belediyelerinin 5 belediye başkan yardımcısı ve onlara bağlı birim müdürlükleriyle 945 personelle hizmet verdiklerini kaydetti.

Belediye olarak bütün vatandaşlar için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Polat, ayrıca ülkelerindeki iç savaş dolayısıyla Malatya'ya gelen Suriyeli misafirlere de duyarsız kalmadıklarını, onlara da yardımcı olduklarını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!