Sinop'ta "Cruise Shipping Miami Fuarı" hazırlıkları

Sinop Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, "Miami'deki fuarda hedefimiz kurvaziyer turizminde Sinop'a uğramayan firmalarla görüşüp onları Sinop'a davet etmek olacak" dedi.

Sinop'ta "Cruise Shipping Miami Fuarı" hazırlıkları
Sinop'ta "Cruise Shipping Miami Fuarı" hazırlıkları
GİRİŞ 28.01.2015 11:05 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:05

Sinop'un, 16-19 Mart'ta yapılacak "Cruise Shipping Miami Fuarı"nda tanıtımı için gerçekleştirilen istişare toplantıları, Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer başkalığında devam etti.

KOSGEB'de düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Yüzer, 16-19 Mart'ta yapılacak fuarın, profesyonellerin, o sektörün karar verici şirket sahiplerinin ve ortaklarının bulunacağı bir fuar olduğunu söyledi.

Sinop Valiliği hedeflerinin belirlendiğini ifade eden Yüzer, "Sinoplu turizmcilere fuarda kenti tanıtım amaçlı büyük bir iş düşüyor. Burada öncelikle kendi sektörlerindeki hedef kitleyi seçmeleri lazım. Biz kamu olarak üzerimize düşecek olan hedeflerimizi belirledik. Miami'deki fuarda hedefimiz kurvaziyer turizminde Sinop'a uğramayan firmalarla görüşüp onları Sinop'a davet etmek olacak" dedi.

KOSGEB Hizmet İl Müdürü Gürsel Kızılaslan ise danışmanlık hizmetleri ile Sinop'u Miami fuarında ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Toplantıya, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Berkol Alevli, Sinop Turizm Derneği Başkanı Fahri Bostan ve dernek üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması