Tuşba Belediyesi'nden öğrencilere karne hediyesi

Tuşba Belediye Başkanlığı, ortaokul öğrencilerinin tatili eğlenerek geçirmesi amacıyla Aqua Park Tesislerindeki havuzlar için 15 günlük anlaşma imzaladı

Tuşba Belediyesi'nden öğrencilere karne hediyesi
Tuşba Belediyesi'nden öğrencilere karne hediyesi
GİRİŞ 28.01.2015 11:07 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:07

Tuşba Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz hafta karne heyecanı yaşayan ortaokul öğrencilerinin, tatili güzel geçirmelerini sağlamak amacıyla Aqua Park Tesislerindeki havuzlar için 15 günlük anlaşma imzaladı.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, yarı yıl tatili boyunca anlaşmalı havuzlardan ortaokul öğrencilerinin ücretsiz faydalanabileceğini bildirdi.

Çocukların tatillerini daha mutlu geçirmesini sağlamak amacıyla projeyi başlattıklarını belirten Özgökçe, "Sosyal belediyecilik anlayışı gereği biz büyüklere düşen, ellerinden geleni yapan, öğretmenlerini, ailelerini dinleyen ve başarılı çocuklarımızı ödüllendirerek, yüksek motivasyon, yüksek performansı ile sağlıklı, mutlu ve umutlu bir şekilde ikinci döneme tam hazır hale getirmektir" dedi.

Tuşbalı ilçesindeki öğrencilerin ailelerine, memleketlerine ve tüm insanlığa faydalı, birey olarak kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özgökçe, çocukların melek yüzlerindeki gülümseme ve geleceğe umutla bakmasının kendileri için en büyük hazine olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor