Arkadaş "şakası" polisi alarma geçirdi

Gaziantep'te trafik kazası ihbarı alarak olay yerine giden ambulansla hastaneye kaldılan Suriyeli, tedavi altına alındı

Arkadaş "şakası" polisi alarma geçirdi
Arkadaş "şakası" polisi alarma geçirdi
GİRİŞ 28.01.2015 11:26 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:26

İslahiye ilçesinde 18 yaşındaki Suriyeli gence çarparak yaralanmasına neden olan aracın sürücüsünü yakalamaya çalışan polis ekipleri, yaklaşık 2 saat süren çalışmalarını, gencin trafik kazasında değil şaka sonucu yaralandığının anlaşılması üzerine sonlandırdı.

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Servis ekiplerini arayan bir kişi, Garnizon Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişinin trafik kazasında yaralandığını söyledi.

Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Suriye uyruklu 18 yaşındaki Midya Muhammed olduğu belirtilen kişiyi yolun ortasında hareketsiz yatar halde buldu. Muhammed, İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevredeki Suriye uyruklu kişilerden olayı öğrenmeye çalışan polis ekipleri ise söz konusu kişilerden "dil sorunu" nedeniyle bilgi alamayınca delil toplamaya çalıştı.

Bu arada tedavisi yapılan ve Türkçe bildiği belirtilen Muhammed ise kendine gelince hastane polisine ifade verdi. Trafik kazası yaşamadığını ifade eden Muhammed, "Arkadaşlarımla şakalaşıyorduk. Beni havaya atıp tutmaya çalışıyorlardı ama en sonunda tutamayınca yere düştüm ve yaralandım" dedi.

Aradan geçen yaklaşık 2 saat içerisinde de herhangi bir delile ulaşamayan polis ekipleri, bu ifade doğrultusunda çalışmaları sonlandırdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi