Çorlu'dan kısa kısa

"Evde Bakım Hizmeti Projesi"

Çorlu'dan kısa kısa
Çorlu'dan kısa kısa
GİRİŞ 28.01.2015 12:01 GÜNCELLEME 28.01.2015 12:01

Ccedil;orlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ortak yürüttüğü "Evde Bakım Hizmeti Projesi" çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Evde Bakım Hizmeti Projesi'nde eğitimlerin tamamlandığını ve bakıma muhtaç kişilere evde bakım hizmeti verilmeye başlandığını belirtti.

Proje kapsamında evde bakım hizmeti gören vatandaşları zaman zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Avcı, şunları kaydetti:

"Evde Bakım Hizmetleri Projesi hayata geçeli çok bir zaman olmadı ancak, hizmet ailelere verilmeye başlandı. Bu kapsamda, ilgili kurumlardaki görevli arkadaşlarımızla zaman zaman ekip arkadaşlarımızı ziyaret ederek verilen hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz."

Çorlu Bölge Trafik İstasyon Amiri Yılmaz'dan İŞTRAK'a ziyaret

Çorlu Bölge Trafik Amiri Cavit Yılmaz, Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneğini (İŞTRAK) ziyaret etti.

Ziyarette, İŞTRAK Başkanı Hakan Abay ve yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz'a, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Abay, yaptığı konuşmada, Çorlu'da, ilçe emniyet, bölge trafik ve diğer resmi kurumlarla sosyal projelere imza attıklarını ifade ederek, bundan sonra da ilçede ve bölgede bazı sosyal projelerinin olduğunu söyledi.

Ziyarette kendi yaptıkları çalışmalarla ilgili dernek idarecilerine bilgi veren Yılmaz da yeni yürürlüğe giren kanunlar hakkında bilgiler aktardı.

"Keloğlan Keleş Oğlan" tiyatro oyunu sahnelendi

Çorlu ilçesinde "Keloğlan Keleş Oğlan" adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde, Smyrna Tiyatrosu oyuncuları tarafından 4 seansta sahnelenen oyun, çocukların beğenisini topladı.

Smyrna Tiyatrosu kurucusu Oğuz Özel, oyun sonunda yaptığı konuşmada, mart ayının sonunda Çorlu'ya yeniden geleceklerini söyledi.

Çorlu'da ikinci kez sahne aldıklarını ifade eden Özel, "Amacımız minik kardeşlerimize tiyatroyu sevdirmek. Çizgi film karakterlerini karşılarında gördüklerindeki heyecanı bilmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bir nevi onların belki hayallerini gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...