Nüfus müdürlüğüne verdiği kimliğin başkasında çıktığı iddiası

Antalya'da 26 yaşındaki Gülden G'nin, evlendiği için değiştirdiği ve Muratpaşa Nüfus Müdürlüğüne teslim ettiği eski kimliğinin bir başkasının üzerinden çıktığı iddia edildi

Nüfus müdürlüğüne verdiği kimliğin başkasında çıktığı iddiası
Nüfus müdürlüğüne verdiği kimliğin başkasında çıktığı iddiası
GİRİŞ 28.01.2015 13:55 GÜNCELLEME 28.01.2015 13:55

Antalya'da 26 yaşındaki bir kadının, değiştirmek amacıyla nüfus müdürlüğüne teslim ettiği kimliğinin bir başkasına verildiği öne sürüldü.

Eczanede çalışan Gülden G, yaptığı açıklamada, 3 ay önce 36 yaşındaki Taner G. ile evlendiğini, düğünün ardından kimliğini değiştirmek için Muratpaşa Nüfus Müdürlüğüne müracaat ettiğini anlattı.

Eski kimliğini nüfus müdürlüğüne teslim ederek yeni kimliğini aldığını bildiren Gülden G, bir hafta önce polisin evlerine gelerek kimliğinin başkasının üzerinden çıktığını söylediklerini kaydetti.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdiğini dile getiren Gülden G, "Eski kimliğimi, hayat kadını olduğu tespit edilen A.B'nin kullandığını öğrendim. Hayat kadını, resmimi çıkarıp kendi resmini yapıştırmış. Sahte olduğu anlaşılınca polis bana ulaştı. Kimliği kullanan kadın ve kimliğin ona ulaşmasını sağlayan kişiler hakkında dava açacağım" dedi.

Gülden G'nin eşi Taner G. ise eski kimliklerin doğrama makinesinde imha edilmesi gerektiğini ancak böyle yapılmadığı söyledi.

Taner G, "Kimliğimiz dolandırıcıların da eline geçebilirdi. Eşimin adına belki de kredi çekeceklerdi. Suçlular hakkında gereğinin yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kimliği kullanan A.B'nin ise polisteki ifadesinde, kimliği parkta bulduğunu söylediği belirtildi.

Öte yandan Gülden G'nin şikayetçi olduğu nüfus müdürlüğü memurları S.A. ve Z.C. hakkında "Görevi kötüye kullanma" suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?