"Suriyeye Bin Yardım Tır’ı Daha Kampanyası"

İHH Kayseri Temlisciliği tarafından "Suriyeye Bin Yardım Tır’ı Daha Kampanyası" kapsamında temin edilen 3 tır dolusu yardım, Kilis’ten Suriye’ye gönderildi

"Suriyeye Bin Yardım Tır’ı Daha Kampanyası"
"Suriyeye Bin Yardım Tır’ı Daha Kampanyası"
GİRİŞ 28.01.2015 15:28 GÜNCELLEME 28.01.2015 15:28

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kayseri Temsilciliği tarafından "Suriyeye Bin Yardım Tır’ı Daha Kampanyası" kapsamında temin edilen 3 tır dolusu yardım Kilis’te düzenlenen törenle Suriye’ye gönderildi.

İHH Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Danışmanı Zafer Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri İHH tarafından temin edilen 3 tır dolusu malzemeyi Suriye’ye göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ersoy, 2014 yılı içerisinde Kayseri’den sözünü aldıklarını 100 tır yardım malzemesinin aralık ayı itibariyle tamamlandığını belirtti.

2015 yılı itibariyle un, su ve bakliyat yüklü 3 tırı daha teslim aldıklarını ifade eden Ersoy, gelen yardımların Halep bölgesindeki çadır ve konteyner kentler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi Suriyelilere dağıtılacağını aktardı.

Kayseri İHH tarafından üç günde bir tır gönderildiğine işaret eden Ersoy, hedeflerinin her güne bir tır yardım yapmak olduğunu vurguladı.

Ersoy, sığınmacılara yönelik yardımların bundan sonrada devam edeceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş