AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni

AK Parti Kütahya 5. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Ali Çetinbaş, görevini eski il başkanı İshak Gazel'den devraldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni
AK Parti Kütahya İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni
GİRİŞ 28.01.2015 16:07 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:07

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Gazel, AK Parti'de görev değişikliklerinin bir yakıt ikmali, yenilenme ve değişim süreci olarak değerlendirdiğini söyledi.

Yeni başkan Çetinbaş'a görev yapacağı üç yıl boyunca başarılar dileyen Gazel, şöyle konuştu:

"7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çok önemli. Seçimlerde teşkilatlarımızın tamamının çok önemli rolleri oluyor. AK Parti İl Teşkilatımızın bu seçimlerden başarıyla çıkacağına inanıyorum. Başta başkanımız Ali Çetinbaş olmak üzere bütün arkadaşlarımızın fedakarca çalışacağına inanıyorum. Şimdiden başarılar diliyorum. İl Başkanlığı zor bir görev ama fedakarca yapıldığı taktirde de Allah'ın rızasını kazanma adına da çok önemli bir pozisyon."

Çetibaş da İl Başkanlığı görevinin kendisi için kutsal bir vazife olduğunu dile getirdi.

Gazel'in nazik ve Kibar bir insan olduğunu belirten Çetinbaş, "Pazar günü kongremizi coşkuyla yaptık. AK Parti, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük siyasi hareketidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi liderliğini yaptığı davanın arkadaşları olduğumuz için böyle coşkulu bir kongre yaptık. Bizim ne zaman yalpalayacağımızı merak eden muhalefet partilerin ve onlarla ittifak eden şer güçlerine karşı birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajını kuvvetli bir şekilde verdik" diye konuştu.

Törene, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve partililer katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!