Aydın'dan kısa kısa

Koçarlı-İncirliova karayolunun genişletilerek trafiğin rahatlatılacağı bildirildi.

Aydın'dan kısa kısa
Aydın'dan kısa kısa
GİRİŞ 28.01.2015 16:09 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:09

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Koçarlı'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Koçarlı-İncirliova karayolunun gidiş-geliş çift şerit olarak düzenlenmesi yönünde talepleri dinleyen Erdem, bu konuda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı düzeyinde girişimlerde bulunduklarını ve yolun genişletileceğini bildirdi.

Uraloğlu ise söz konusu yoldaki mevcut trafiğin ortalamanın üzerinde olduğuna işaret etti.

Yolun genişletilmesi için yürütülen çalışmalarda bir sıkıntı bulunmadığını ifade eden Uraloğlu, bölgede kamulaştırma işlemlerinin ardından kısa süre içerisinde çalışmanın tamamlanabileceğini söyledi.

Germencik'te servis şoförlerine eğitim

Germencik'te milli eğitim ve emniyet müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen seminer programında, okul servisi şoförlerine eğitim verildi.

Germencik Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki seminere, Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Karaman, Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya ile servis şoförleri katıldı.

Seminer programında, Germencik Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri Ünal Sarı, Muhittin Yavuz ve Mehmet Yaman, servis şoförlerine, trafik işaret ve kuralları, seyir esnasında uyulması gereken kurallar, aşırı hız, yakın takip, şerit izleme, geçiş kolaylığı sağlama ve olası kazalardan sonra yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor