Kırşehir Valisi Şentürk, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti

Şentürk: "Devletimiz muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesizlere sahip çıkarak onlara sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunuyor"

Kırşehir Valisi Şentürk, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti
Kırşehir Valisi Şentürk, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti
GİRİŞ 28.01.2015 16:33 GÜNCELLEME 28.01.2015 16:33

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, devletin muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesizlere sahip çıkarak onlara sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunduğunu bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiği belirtildi.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, devletin bakıma muhtaç insanları koruma altına alarak şefkat elini hissettirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Devletimiz, bakıma muhtaç ve engelli tüm vatandaşlarımızın hayatlarını kolay ve sıkıntısız şekilde devam ettirebilmeleri için her türlü ortamı sağlamaktadır. Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin. Devletimiz muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesizlere sahip çıkarak onlara sağlıklı mekanlarda yaşama imkanı sunuyor."

Ziyaret, Şentürk'ün merkezde incelemelerde bulunması, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ile merkez yöneticilerinden bilgi almasının ardından sona erdi.

Sevim Şentürk'e teşekkür ziyareti

Vali Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'e çocuklardan teşekkür ziyareti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Fatma Bacı Sevgi Evleri'nde kalan çocukların, kendileri için doğum günü organize eden Şentürk'ü ziyaret ettiği bildirildi.

Sevim Şentürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, çocukların ziyaretinin kendisini çok duygulandırdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Çocukların ziyareti bana en güzel hediyedir. Çocuklarımız hem derslerinde hem de sosyal aktivitelerde çok başarılılar. Onları derslerinde başarılı görmek, iyi eğitim aldıklarını görmek hediyelerin en güzelidir."

Şentürk, ziyaretleri dolayısıyla 8 çocuğa çeşitli kitaplar hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil