Bozüyük'te huzur toplantısı

Bozüyük Emniyet Müdürü Güner: "Polislik, artık bir güç kullanma mesleği olarak değil, toplum yararına hizmet sunan bir meslek olarak ön plana çıkmaktadır"

Bozüyük'te huzur toplantısı
Bozüyük'te huzur toplantısı
GİRİŞ 28.01.2015 17:49 GÜNCELLEME 28.01.2015 17:49

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, polisliğin güç kullanma mesleği olarak değil, toplum yararına hizmet sunan bir meslek olarak ön plana çıktığını bildirdi.

Güner, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen huzur konulu toplantıda, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin, proaktif polislik anlayışı ile suçların işlenmeden önce yapmış olduğu aktif çalışmalarla suç önleyici faaliyetler yürüttüğünü söyledi.

Toplum destekli polis ekiplerinin farklı konularda çalışmalar yaptığı anlatan Güner, "Polislik artık bir güç kullanma mesleği olarak değil, toplum yararına hizmet sunan bir meslek olarak ön plana çıktı. Yapılan hane ve iş yeri ziyaretlerinde hırsızlık olaylarından korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmelerin yanı sıra kamera ve alarm sisteminin önemi hakkında bilgiler verilmiştir" dedi.

Okumuş, geçen yıl ilçede, takibi gerektiren 729, kişilere karşı 819, mal varlığına karşı 230, topluma karşı 56, millete ve devlete karşı 12, kaçakçılık 29 ve güvenlikle ile ilgili 7 olmak üzere bin 787 olayın, 172 yaralamalı ve 108 maddi hasarlı olmak üzere de 280 kazanın meydana geldiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu