Kağızmanlı sporcular Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Kars'ın Kağızman ilçesindeki sporcular, Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Van'da yapılacak şampiyonaya hazırlanıyor.

Kağızmanlı sporcular Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
Kağızmanlı sporcular Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
GİRİŞ 28.01.2015 18:02 GÜNCELLEME 28.01.2015 18:02

Antrenör Mehmet Büyükdağ ve Ferman Büyükdağ gözetiminde Kağızman Kapalı Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren erkek ve bayan sporcuların tek hedefi, müsabakalardan şampiyon olarak dönmek.

Şampiyonaya Kağızman'dan 13 sporcuyla katılacaklarını ifade eden antrenör Ferman Büyükdağ, kısa bir sürelerinin kaldığını belirterek, "Vakit kaybetmeden hemen çalışmalara başladık. Her şey güzel gidiyor. Minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde sporcularımız var. Erzurum ilinde elde etmiş olduğumuz başarı çok büyük. Çünkü 10 sporcumuzun hemen hepsi şampiyonadan birincilik ve ikincilikle döndüler. Bu başarıdan dolayı da çok mutluyuz. Bu müsabakalarda da hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. İnşallah bu hedeflerimizi gerekçeleştirerek milli takıma da sporcu göndereceğiz" dedi.

Sporculardan Şerif Anka ise hedefinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Kağızman Gençlik Spor Müdürü Aladdin Karagöl de salonlarının her zaman gençlerin hizmetinde olduğunu bildirerek, "Amacımız gençlerimizi kötu alışkanlıktan koruyarak spor yapabilmeleri için her türlü imkanları sağlamaktır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı