Diyarbakır'da, "2 kişinin çatışmada yaralandığı" iddiası

İl Emniyet Müdürlüğü, 2 kişinin güvenlik güçleriyle girdiği silahlı çatışmada yaralandığı yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi

Diyarbakır'da, "2 kişinin çatışmada yaralandığı" iddiası
Diyarbakır'da, "2 kişinin çatışmada yaralandığı" iddiası
GİRİŞ 28.01.2015 18:23 GÜNCELLEME 28.01.2015 18:23

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, güvenlik güçleriyle girdiği silahlı çatışmada yaralandığı iddia edilen 2 kişinin asayiş olaylarında yaralandığını açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sosyal medya ve bazı haber sitelerinde, Sur ilçesinde dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı ve olaylarda 2 kişinin yaralandığı şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi.

Söz konusu haberlerde ismi geçen O.S'nin (18), elinde bulunan kuru sıkıdan bozma tabanca ile oynarken silahın ateş alması sonucu sol elinden yaralandığı bildirildi.

Olayda kullanılan tabancanın gerekli işlemlerin yapılması için muhafaza altına alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çatışmada silahla yaralandığı iddia edilen kız çocuğu E.T. (15) ise ailesiyle 27 Ocak'ta bir parti binası önünde yoğun kalabalığın bulunduğu sırada sağ elinin orta parmağına ne olduğu bilinmeyen bir cisim çarpmış ve sağ bacağına değerek yere sekmiştir. Ailesi tarafından hastaneye götürülen E.T'nin yapılan kontrolde elinde küçük deri kesiği olduğu ve herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiştir. İki olay da farklı yer ve saatlerde meydana gelmiş asayiş olayları olması yapılan haberlerin ve paylaşımların gerçek dışı ve maksatlı olduğunu ortaya koymaktadır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim