Malatya TSO meclis toplantısı yapıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Ocak ayı meclis toplantısı yapıldı.

Malatya TSO meclis toplantısı yapıldı
Malatya TSO meclis toplantısı yapıldı
GİRİŞ 28.01.2015 18:42 GÜNCELLEME 28.01.2015 18:42

Malatya TSO'da yapılan toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2015 yılına yine dünyanın birçok yerinde yaşanan üzücü hadiselerle girdiklerini söyledi.

Özellikle Fransa'da bir derginin Hz. Muhammed'e yönelik kışkırtıcı yayınları ve sonrasında yaşanan gelişmelerin bir Müslüman olarak herkesi üzdüğünü belirten Erkoç, "Ben buradan bir kez daha bilinmesini istiyorum ki; hiçbir inanca saldırı asla özgürlük olamaz. hele hele Peygamberimize dil uzatanların kendilerine özgürlük maskesi takması affedilir bir durum değildir. Nereden gelirse gelsin yapılan her türü şiddeti ve saldırıyı nefretle kınadığımızı yineliyorum" diye konuştu.

Malatya için planlanan hızlı tren projesine de değinen Erkoç, "Hızlı tren konusunda, sayın Başbakanlarımıza, bakanlarımıza da dosyaları takdim etmiştik. Yine, Malatya'yı ulaşım noktasında rahatlatacak tünellerin bitirilmesi kentin gelişimine ciddi anlamda katkı sunacaktır. Bu yatırımların TSO olarak takipçisi olacağımızı, bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!