Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntüler

Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in maruz kaldığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 28.01.2015 20:25 GÜNCELLEME 28.01.2015 20:29
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Şirinevler Burger King’de müşteriden artan patatesleri masalardan topladığı iddiasıyla bir Suriyeli çocuk restoran müdürü tarafından tartaklandı haberi Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Bu üzücü olayın görüntüleri ortaya çıktı. Show TV ana haber bülteninde yayınlanan görüntülerde olay tüm detaylarıyla görünüyor.

Olayın ardından şube müdürünün görevine son verildiği de belirtildi.

YORUMLAR 50
  • KEVEK 9 yıl önce Şikayet Et
    ben bır almayadakı sıgınmacılara bakıyorum bır de türkıyedekı burdakı sıgınmacılara yanı almanyadkılerıne hem ev hem para hem cocuklara egıtım verıyorlar adlarıda hırıstıyan: türkıyedekılerıne bakıyorum sefallet alabıldıgıne rezılık surıyeden kactıklarına belkıde bın pısman amma bu da müslüman ülkesı düsünüyorumda hangısı daha müslüman
    Cevapla
  • Sezai 9 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlı Bacılarımızda var! Müdür yanlış yapmış olabilir ancak bu tepkiyi vermeze suriyelilerin üssüde olabilir, acımasızca eleştirirken kendinizi müdürün yerine koyrun orada müşteri olarak oturan entel dantel tiplerin bakışlarını gören müdür gazada gelmiş olabilir, zira o müdüründe evinde çocukları olabilir, anlatmaya çalıştığım şu sorun sosyal bir sorun, müdürle ve yahut burger la alakalı değil.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Tanımıyorum ama o ablamın ellerinden öpüyorum.
    Cevapla
  • irfan 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah o tokat atan alcagida ac biraksin aminnnnnnnnnn
    Cevapla
  • sporcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam patates yedikleri için dövmemiştir bence diğer müşterilerin huzurunu bozacaklarını falan düşünmüştür muhtemelen. Ama alın onları dışarıda yeyin çıkın buradan diyebilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı