Şanlıurfa'da terör örgütüne yönelik operasyon

PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda 25 el bombası, 3 roketatar, 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca, 20 el bombası gövdesi, 15 el bombası fünyesi, 1 gece görüşlü dürbün, 2 telsiz ile çok sayıda mermi ele geçirildi

Şanlıurfa'da terör örgütüne yönelik operasyon
Şanlıurfa'da terör örgütüne yönelik operasyon
GİRİŞ 28.01.2015 21:02 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ceylanpınar ilçesinde, PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda silah ve mühimmat ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbarat çalışmaları neticesinde İ.Ç, H.M. ve A.Ö'nün PKK/KCK terör örgütüne silah, el bombası ve çok sayıda mermi göndereceği bilgisine ulaşıldı.

Ekipler, şahısların kaldığı eve düzenlediği operasyonda 25 el bombası, 3 roketatar, 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca, 20 el bombası gövdesi, 12 şarjör, 15 el bombası fünyesi, 1 gece görüşlü dürbün, 2 telsiz, içerisinde çok sayıda örgütsel fotoğraf ve notların bulunduğu harici bellek ile çok sayıda mermi ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlıların verdiği bilgi doğrultusunda silah, mühimmat ve malzemeleri teslim almaya gelen Suriye uyruklu M.M.A. da gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Uzun sürmez operasyonu yapan enniyet güçleri tutuklanır :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..