Arda Turan ayakkabı fırlatma izle

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, Barcelona mücadelesinde ayakkabısını hakeme fırlattı. Arda Turan ayakkabı fırlatma izleyin

Arda Turan ayakkabı fırlatma izle
Arda Turan ayakkabı fırlatma izle
GİRİŞ 30.01.2015 09:13 GÜNCELLEME 30.01.2015 09:12

İspanya Kral Kupası Çeyrek Finali'nde Barcelona ile karşı karşıya gelen Atletico Madrid'de milli oyuncumuz Arda Turan çok konuşulacak bir harekete imza attı.

Oldukça gergin geçen mücadelenin 47. dakikasında Arda Turan, rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından faul beklerken, istediği sonucu alamadı.

Arda Turan ayakkabı fırlatma izle

Bunun üzerine sinirlenen Arda, ayağından çıkan ayakkabısını eline aldı ve yardımcı hakemin olduğu bölüme doğru fırlattı.

Ayakkabı, yardımcı hakemi geçerek arkadaki görevliye doğru gelirken, maçın hakemi oyunu durdurdu ve Arda'ya sarı kart gösterdi.

Teknik Direktör Simeone Arda'yı 62. dakikada oyundan aldı.

Arda Turan İspanya'da trend topic oldu

Barcelona maçında yan hakeme kızıp, ona doğru ayakkabı atan Arda Turan, İspanya'daki Twitter kullanıcıları arasında trend topic oldu.

Arda Turan dün oynanan Atletico Madrid - Barcelona maçında kendisine faul yapıldığını düşünürken yan hakemin oralı olmamasına ayakkabısını atarak tepki göstermişti.

Arda Turan'ın ayakkabı atmasıyla bir yandan caps'ler havada uçuşurken bu konuyla ilgili sosyal medyada pek çok kişi görüş bildirdi. İspanya'daki Twitter kullanıcılarının da en çok konuştuğu isim Arda Turan. Maçın gece oynanması nedeniyle İspanya'da en çok konuşulanlar listesine sabah saatlerinde giren 'Arda' etiketi kısa bir süre sonra İspanya'da en çok konuşulan konu (trend topic) oldu.

Rakitic'ten Arda'nın hareketine ilginç yorum!

Barcelonalı Ivan Rakitic, Arda Turan'ın hakeme ayakkabı fırlatmasını yorumladı.

Atletico Madrid'in Barcelona ile oynadığı Kral Kupası maçında, sahadaki isimlerden olan Barcelonalı Ivan Rakitic maça damga vuran Arda Turan'ın hareketini yorumladı. Hırvat futbolcu, yan hakeme ayakkabısını fırlatan oyuncunun davranışının kendisini şaşkın bıraktığını itiraf etti.

Rakitic, "Arda Turan'ın hareketine güleyim mi, yoksa nasıl bir tepki vereyim bilemiyorum. Ancak şunu söylemeliyim ki çok hararetli bir maçtı. Zaten bütün Atletico maçları böyle olur. Ortaya koyduğumuz mücadele ve aldığımız skor nedeniyle sevinçliyim" dedi. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı