Belediye personeline indirimli sağlık hizmeti

Kumluca Belediyesi personeli ve birinci dereceden yakınları, imzalanan sözleşmeyle Antalya'daki bir özel hastanenin hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek

Belediye personeline indirimli sağlık hizmeti
Belediye personeline indirimli sağlık hizmeti
GİRİŞ 29.01.2015 12:00 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:00

Kumluca Belediyesi ile Antalya'daki bir özel hastane arasında, belediye personelinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi için sözleşme imzalandı.

Sözleşmeyi, Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur, Özel Uncalı Meydan Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü D. Birgül Yerdenoğlu imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kumluca Songur, sözleşmeyle belediye personelinin özel hastanede verilen tüm hizmetlerden indirimli yararlanabileceğini söyledi.

Belediye personelinin, sağlık konusunda daha iyi ve kaliteli hizmet alabileceklerini ifade eden Songur, sağlık indiriminin bir yıl geçerli olduğunu, indirimden yararlanmak isteyen personelin ilgili hastaneye müracaatlarında belediye personeli olduklarını ibraz etmelerinin yeterli olacağını bildirdi.

Birgül Yerdenoğlu da sözleşmeyle belediye personelinin eşi, çocukları, anne ve babalarının tüm branşlardaki tetkik ve tahlillerinin yüzde 20 indirimli, yatarak tedavi ve ameliyatlarının ise hasta katılım payları üzerinden indirimli olacağını kaydetti.

Belediye personeline daha fazla katkı sağlamayı arzuladıklarını ifade eden Yerdenoğlu, "Kumluca Belediyesi ile bu ilk çalışmamız, inşallah gelecekte daha güzel işler yaparız. Bu sözleşme belediyemiz adına, hastanemiz ve belediye personeli adına hayırlı olsun" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor