Suşehri'den kısa kısa

Eğitimciler için yöneticilik semineri düzenlendi

Suşehri'den kısa kısa
Suşehri'den kısa kısa
GİRİŞ 29.01.2015 12:41 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:41

Suşehri ilçesinde eğitimcilere yönelik yöneticilik semineri düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Keleş, Halk Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen seminerde, çocukların aileyi yansıttığını söyledi.

Aile içindeki bireylerin kişilik yapısının çocuğun kişiliğini yansıttığını dile getiren Keleş, "Çocuğunuzla geçmiş zaman, asla boşa geçmiş zaman değildir. Çocuklarla olduğunuz zaman tüm dikkatinizi onlara yoğunlaştırın" dedi.

Keleş, özellikle çocuklara belli yaşa geldiği zaman sorumluluk verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Çocuğa verilen hediyenin dahi ölçülü olması gerekiyor. Eğitimcilerimiz bu gibi konuları mutlaka ailelerle paylaşmalı. Çok büyük hediyelerin yanlış olduğu konusunda ailelere uyarılarda bulunmalı" diye konuştu.

Seminerinin ilk etabının yarın sona ereceğini belirten Keleş, ikinci etap eğitim seminerinin 28 Şubat'ta başlayacağını söyledi.

Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürlerinin katıldığı seminerde, okulların fiziki altyapıları ile öğrencilerin başarısının nasıl artırılacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

"Suşehrililer, Suriyeli kardeşleri için el ele"

Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğince "Suşehri’liler, Suriyeli kardeşleri için el ele" adlı yardım kampanyası başlatıldı.

Dernek Başkanı Ahmet Güler, kampanyaya Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Deniz Feneri Derneği tarafından da destek verildiğini belirtti.

Kampanya kapsamında toplanacak yardımların Suriyeli yetimlere ulaştırılacağını dile getiren Güler, "Suşehri halkının kampanyaya hassasiyet göstermesini bekliyoruz" dedi.

Güler, yardım kampanyasının önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Müslümanlar olarak yeryüzündeki bütün mazlumların yanında olmamız gerekiyor. Çevremizde Müslümanlara yapılan zulümleri hepimiz biliyoruz. Bunun en bariz örneğini devlet zulmü olarak Suriye’de yaşıyoruz. Bu vesileyle yardım kampanyası için Sivas Caddesi üzerinde yardım bürosu açtık. Yardım yapmak isteyen kardeşlerimiz yardımlarını buraya getirebilirler."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor