Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:

"Okullarda başarı istiyorsanız, öncelikli olarak sendikasına, siyasi düşüncesine bakmadan bir ekip ruhuyla çalışmak zorundasınız"

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:
Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:
GİRİŞ 29.01.2015 15:10 GÜNCELLEME 29.01.2015 15:10

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, okullarda başarının olması için öncelikli olarak sendikasına, siyasi düşüncesine bakmadan bir ekip ruhuyla çalışmak gerektiğini söyledi.

Yel, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, sendika üyeleri Muhittin Yetiş'in okul müdürü olarak görev yaparken girdiği değerlendirme sonucunda 69,03 puan alarak başarısız sayılmış ve okul müdürlüğü görevinden alındığını hatırlatarak, Gölpazarı ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandığını belirtti.

Yetiş'in değerlendirmenin hukuka aykırı bir şekilde yapıldığını savunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile 2 şube müdürünün haksız ve taraflı değerlendirme yaptıkları iddiasıyla Eskişehir 2. İdare Mahkemesinde dava açtığını bildiren Yel, mahkemenin Yetiş'i haklı bulduğunu ve yürütmeyi durdurma kararı verdiğini söyledi.

Yel, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın 2014-2015 eğitim öğretim yarı yıl karne dağıtımında Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk hakkındaki eleştirilerine cevap vererek, "Öncelikle okul müdürlerinin, müdür başyardımcılarının, müdür yardımcılarının hak ve hukuk tanımadan görevden uzaklaştırılmaları ufak ayrıntı değildir. Okullarda başarı istiyorsanız, öncelikli olarak sendikasına, siyasi düşüncesine bakmadan bir ekip ruhuyla çalışmak zorundasınız. Ben yaptım, oldu zihniyetiyle başarıyı sağlayamazsınız. İnsanları korkutarak, sindirilerek başarıyı yakalayamazsınız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı