Doktorlar ve hastalar bu kez yeşil sahada buluştu

Isparta Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar ile doktorlar halı saha maçı yaptı

Doktorlar ve hastalar bu kez yeşil sahada buluştu
Doktorlar ve hastalar bu kez yeşil sahada buluştu
GİRİŞ 29.01.2015 16:23 GÜNCELLEME 29.01.2015 16:23

Hastaların sosyal hayata daha fazla dahil olması amacıyla düzenlenen etkinlikte Isparta Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar ile doktorlar halı saha maçı yaptı.

İskender Mahallesi'ndeki bir halı sahada gerçekleştiren maça, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar ile Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Osman Aydın ve sekreterliğe bağlı hastanelerde görevli doktorlar katıldı.

Maç öncesi gazetecilere açıklama yapan Aydın, merkezde tedavi gören hastalarla değişik faaliyetlerde sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Hastaların talebi üzerine halı saha maçında bir araya geldiklerini ifade eden Aydın, "Sosyal faaliyet amacıyla onlarla daha samimi ortam oluşturmak için beraberiz. Bu tür faaliyetler ileriki zamanlarda da sürecek" dedi.

Bu tür faaliyetlerin psikolojik tedavi gören kimseler için olumlu katkıları olduğunu gördüklerini kaydeden Aydın, sosyal aktivitelerle onların hayata daha fazla bağlandıklarını, hayattan daha ciddi beklentileri olduğunu gördüklerini vurguladı.

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi takımının kaptanı Mehmet Çağlar da bu tür etkinliklerin devam etmesi durumunda dostluk ve kardeşlik oluşacağını söyledi. Çağlar, maçı kazanacaklarını düşündüklerini ancak asıl amaçlarının dostluğun kazanması olduğunu dile getirdi.

Karşılaşmada mavi forma giyen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Müdürlüğü takımı, turuncu formalı Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği takımını 13-8 yendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...