Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz:

"Eğitim çalışanlarının sıkıntıları için gece gündüz demeden çalışmayı kendimize şiar edinmekteyiz"

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz:
Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz:
GİRİŞ 29.01.2015 16:49 GÜNCELLEME 29.01.2015 16:49

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, eğitim çalışanlarının sıkıntıları için gece gündüz demeden çalışmayı kendilerine şiar edindiklerini bildirdi.

Selöz, yaptığı açıklamada, 2014-2015 öğretim yılının ilk döneminin, öğretmenler olmak üzere il ve ilçe milli eğitim teşkilatlarının üstün gayreti ve özverisi ile sorunlardan değil çözümden beslenen düşünce yapısıyla en az sıkıntılarla tamamladığını belirtti.

Fedakar eğitim çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlayan Selöz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi olarak defalarca ifade ettiğimiz gibi sorunlardan nemalanmak yerine çözüme odaklanmayı, eğitim çalışanlarının sıkıntıları için gece gündüz demeden çalışmayı kendimize şiar edinmekteyiz. Çocuklarımız için kaliteli bir eğitim, eğitim çalışanları için kaliteli çalışma şartları oluşturmak başta eğitim sendikaları olmak üzere bütün paydaşların olmazsa olmaz prensibi olmalıdır. Ancak sorunlardan nemalanarak çözüm üretmek yerine eğitim çalışanlarını siyasi ve sendikal çıkarları için malzeme yapmaktan çekinmeyen gözü körleşmiş, basireti bağlanmış yapılar hala bu alışkanlıklarından vazgeçebilmiş değiller."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde