Müdür ve yardımcıları okullarını boyuyor

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu müdürü ve yardımcıları, sömestr tatilini okulu boyayarak geçiriyor.

GİRİŞ 29.01.2015 17:30 GÜNCELLEME 29.01.2015 17:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Esmerçayır Mahallesi'nde bulunan 872 öğrenci kapasiteli 12 derslik ilkokulun iç boyasını müdür yardımcıları ile birlikte okul müdürü Mehmet Hacı Lale yapıyor.

Okula eğitim yılı içinde atandıklarını belirten Lale, "Okulun boyaya ihtiyacı vardı ve yarıyıl tatilini fırsat bilerek 2 müdür yardımcımız ile birlikte okulun koridor ve sınıf duvarlarını boyayarak elden geçirdik. İkinci dönemde çocuklarımız daha temiz ortamda eğitim görecek" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • taşeron 9 yıl önce Şikayet Et
    adam bizim dışarda giyemediğimiz derimontu işte giyiyor birde ağlıyorsunuz , eğer aldığınız 2136 TL ile 2483 TL arasında değişen net maaş+ ek ders ile geçim yoksa ben size bir brifing veriyim asgari ücret ile nasıl geçinilir( arabam var, motorsikletim var+ evim kira+ sigara kullanıyorum). sn REİS İ CUMHUR duysa okusa keşke, okullar eğitimde iken annem hasta sevk al 15 ğün gelme,ben hastayım 25 ğün, idareciye kız 29 ğün rapor , sonrada açız diye depinin, parayı düşündüğünüz kadar birde gelmediğiniz günlerdeki çocukların boş geçen derslerindeki kaybını düşünseniz
    Cevapla
  • vatan millet sakarya 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine %50 zam yapıp villa yaptırmakla meşgul olanlar.Öğretmene %3 zam .Öğretmenlik kutsaldır. Boyaya devam derler..Ah müdürüm. ah ...Himayet duygularıyla sömürülen meslek öğretmenlik..Kul bilmezde kıymetinizi Halik bilir..
    Cevapla
  • yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    görev kutsaldır.bu gün olar yarın diğer öğretmenler...ekmek parası
    Cevapla
  • alakasız 9 yıl önce Şikayet Et
    boya yapan veya buna sebep olan fark etmaz ne olursa olsun bizim millet şükrü unuttu ben,de dahil acizhane fikrim belki ilerde olur bilemem öğretman aysonunu duşunmeyeceği bir maaş almalı vatandaş ona keza almalı düzün bir gün inşallah kurulur biraz iyi niyet biraz sabır inşallah
    Cevapla
  • Öğretmen 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu her yere atlayıp öğretmenleri 5 bin lira alıyormuş gibi hayal edenler buyrun bunu da yorumlayın.
    Cevapla
  • Maaşını mı beğenmiyorsun ? 9 yıl önce Şikayet Et
    Hoca en az 2,000 tl olan maaşını mı beğenmiyorsun ? Millet 1,000 tl ile evini çoluğunu çocuğunu geçindiriyor. Aldığınız parayı öpüp başınıza koyun birazcık şükredin şükredin !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'