Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesine ziyaret

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesini ziyaret etti.

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesine ziyaret
Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesine ziyaret
GİRİŞ 29.01.2015 18:53 GÜNCELLEME 29.01.2015 18:53

Diyarbakır şube başkanı Ömer Evsen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Güldemir, şubat ayı sonunda yapılacak 5. Olağan Kongrede Genel Başkan adayı olduğunu belirterek, kongre çalışmaları ve kongrede destek istemek için bölgede ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

"Yeni Türkiye'ye Yeni Diyanet-Sen" ve "Hedef yüz bin üye" sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Güldemir, "daha fazla koşan, koşturan, dinamik, aktif, aksiyoner bir sendika için göreve talip olduklarını" söyledi.

Güldemir, şöyle konuştu:

"Yetmiş bini aşan üye sayısının etkisini ve gücünü Diyanet'e siyasete ve bürokrasiye hissettirmek için göreve talip olduk. Amacımız geçmişin eksikliklerini dile getirerek içi boş tartışmalar yerine gelecekte sendikamızın teşkilat yapısını daha fazla güçlendirmek. Sosyal, kültürel projelere daha fazla önem vererek camiamızda aidiyet duygusunu geliştirerek mükemmeli yakalamak olacaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”