Havza Belediyesinden üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek

Havza Belediyesi tarafından üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik hazırlatılan Üniversite Hazırlık Kitabı okullara dağıtıldı.

Havza Belediyesinden üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek
Havza Belediyesinden üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek
GİRİŞ 30.01.2015 10:54 GÜNCELLEME 30.01.2015 10:54

Havza Belediyesi tarafından Kültür ve Eğitim hizmetleri kapsamında bastırılan sözel, sayısal ve eşit ağırlık branşlarında toplam 400 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) hazırlık kitapları üniversite adayı lise öğrencilerine dağıtılmak üzere okul idarelerine teslim edildi.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Faruk Çörekçioğlu tarafından okullara teslim edilen hazırlık kitapları tüm öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak.

Belediye Başkanı Murat İkiz, dağıtılan kitapların Havza Belediyesinin kültürel ve eğitim hizmetleri kapsamında üniversite adayı öğrencilere destek olmak amaçlı dağıtıldığını belirterek şunları kaydetti:

"Havza Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiler doğrultusunda 400 adet üniversite hazırlık kitabı öğrencilerimize ve üniversiteye hazırlanan gençlere dağıtıldı. Havza Belediyesi olarak geleceğimizin mimarları ve büyükleri olan gençlerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında olacağız. Onların alacağı eğitim ile ülkemiz daha güzel yarınlara yol alacaktır. Umarım öğrencilerimize hediyemiz olan kitaplar onların başarısına bir nebze olsun katkıda bulunur. Bizim için en büyük karşılık gençlerimizin başarılı olması."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!