Çorum'da "Güçsüzler Bakımevi"nde modernizasyon çalışmaları

Çorum Valisi Ahmet Kara, yapılan onarım ve yeni düzenlemelerle modern bir ortama kavuşturulan "Güçsüzler Bakımevi"nde incelemelerde bulundu

Çorum'da "Güçsüzler Bakımevi"nde modernizasyon çalışmaları
Çorum'da "Güçsüzler Bakımevi"nde modernizasyon çalışmaları
GİRİŞ 30.01.2015 13:39 GÜNCELLEME 30.01.2015 13:39

Ccedil;orum Valisi Ahmet Kara, yapılan onarım ve yeni düzenlemelerle modern bir ortama kavuşturulan "Güçsüzler Bakımevi"nde incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı "Güçsüzler Bakımevi"nde yürütülen onarım çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Ahmet Kara, yapılan düzenlemelerle hizmet kalitesi artırılan bakımevinin, sosyal hizmetler kapsamında şartları el verişli olmayan vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi.

Sokaklarda yaşamak zorunda kalan vatandaşlar için sıcak bir yuva oluşturduklarının altını çizen Vali Kara, "Devlet her türlü insanımızı ya sağlık şemsiyesine ya da sosyal hizmet şemsiyesi altına almış durumda. Burada yaşayan vatandaşlarımızın ortamının iyi olmadığını tespit ettik. Buradaki perişan ortamdan bu vatandaşlarımızı kurtaralım istedik. Onları da güzel bir ortama kavuşturduk. Bence doğru olanı yaptık. Onlarda güzel ortamda daha sağlıklı ve bakımlı yaşayacaklar" dedi.

Devletin hiçbir vatandaşını sokakta bırakmayacağını vurgulayan Vali Kara, asıl hedefin bakımevinde kalan vatandaşların hem tedavilerinin yapılması hem de topluma kazandırılması olduğunu dile getirdi.

Vali Kara'ya ziyaretinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Ömer Sobacı ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı