Hayrabolu'dan kısa kısa

Hayrabolu'da kan bağış kampanyası

Hayrabolu'dan kısa kısa
Hayrabolu'dan kısa kısa
GİRİŞ 30.01.2015 14:14 GÜNCELLEME 30.01.2015 14:14

Hayrabolu ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Edirne Kan Bağış Merkezi ve Hayrabolu Belediyesi işbirliğiyle, Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kampanyada, 37 ünite kan bağışında bulunuldu.

Görevli Dr. Vedat Arpacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kanın hayat kurtardığını ve her zaman ihtiyaç olduğunu belirterek, ilçe halkına kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da vatandaşların kan bağışı kampanyasına ilgi göstermesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Sigara denetimi

Hayrabolu Belediyesi Tütün Kontrol Denetim ekibi, ilçedeki bazı iş yerlerinde sigara denetimi yaptı.

Kapalı mekanlarda tütün ve tütün mamullerinin kullanılıp kullanılmadığını denetleyen ekipler, vatandaşlara toplum sağlığı açısından sigara yasağına uymaları, iş yeri sahiplerine ise "sigara içilmez" levhasının duvara asılması konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerde, yasağa uyan iş yeri sahiplerine teşekkür edildi.

Diş doktoru Mertoğlu, göreve başladı

Hayrabolu Devlet Hastanesine yeni atanan diş doktoru Canan Mertoğlu görevine başladı.

Mertoğlu, yaptığı açıklamada, diş bakımının önemini vurgulayarak, "Öncelikle insanlarımızın kendi ağız ve diş bakımlarına iyi bakmalarını ve son safhaya bırakmamalarını istiyorum. Halkımız dişlerini tedavi etme yerine en ufak çürükleri olsa dahi dişlerini çektirmek istiyor. Bu da genç yaşlarda dişsiz kalmalarına neden oluyor" dedi.

Hastanede, protez hizmetlerinin verilmediğini ifade eden Mertoğlu, "Protez hizmetlerini verecek yeterli tıbbi malzememiz de bulunmamaktadır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim