Davutoğlu, Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu'nun Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

GİRİŞ 30.01.2015 15:45 GÜNCELLEME 30.01.2015 19:08
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Bağcılar’da bulunan özel bir hastanede tedavi gören İsmail Ustaosmanoğlu, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

70 yaşındaki İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenaze töreni Cuma namazının ardından Fatih’teki Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılındı. Cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile çok sayıda İsmailağa cemaati üyesi ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazının ardından başındaki takkeyle camiden çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenaze namazına katıldı, Ustaosmanoğlu’nun yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Başbakan Davutoğlu, camiden ayrıldı.

Ustaosmanoğlu’nun cenazesi Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı’nda defnedildi.

YORUMLAR 44
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • AHMET TOKKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Hocamıza,Allah gani gani rahmet eylesin,Başbakanımızada sağlık ve esenlikler versin,böyle hocalarımız ve idarecilerimizi başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    orhan allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • kerem 9 yıl önce Şikayet Et
    akp bozuk düzenin devam etmesi için içimizden miş gibi görünen kurulan bir partiydi bu çizgisindende hiç sapmadı aynı devam ediyor insanları çok güzel kandırıyorlar tebrik ederim oy verenleride akp yönetiminide görmüyormusunuz akp geldiginden beri islam aleminde akan kanı komşumuz kalmadı hepsi yerle bir oldu.
    Cevapla
  • dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'