Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Tezelli'den açıklama

Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Kemal Tezelli, kent merkezinde bulunan semt polikliniklerinin daha geniş bir alana taşınarak hizmet vereceğini bildirdi.

Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Tezelli'den açıklama
Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Tezelli'den açıklama
GİRİŞ 30.01.2015 18:20 GÜNCELLEME 30.01.2015 18:20

Tezelli, yaptığı açıklamada, Asım Gündüz Caddesi üzerinde bulunan Toplum Sağlı Merkezinin zemin katında hizmet veren semt polikliniğinin vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmesi adına, mülkiyeti İl özel İdaresine ait, Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerindeki bir binaya taşınacaklarını belirtti.

Tezelli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Poliklinik için kiralama işlemleri tamamlandı ve tadilat işlemlerine başlandı. Şuan 600 metrekare bir alanda hizmet veren polikliniğimiz yeni binasında bin 400 metrekare alanda hizmet sunacak. Hastanemiz Türkiye genelinden gelen hastalara hizmet vermekte. 250 yatak kapasitemiz var ve yatak doluluk oranımız yüzde 95. Yatarak tedavi görmek isteyen hastalarımıza randevu vermek zorunda kalıyoruz. Bu amaçla semt polikliniğinde ayakta fizik tedavi hizmeti de veriyoruz. Polikliniğimizde günlük ortalama 200 hastaya ayakta tedavi uyguluyoruz. yeni yerimize taşınmakla birlikte hasta sayımızı iki kat artıracağımız gibi, hastalarımızın Yoncalı’ya gidip gelmesine, yatarak tedavi görmek için beklemesine de gerek kalmayacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi